kan uyuşmazlığı Aptallar için
kan uyuşmazlığı Aptallar için
Blog Article
Bunun manaı şudur; bebeğiniz imdi erken doğsa bile daha çok yaşfakat şansı gitgide artmaktadır. Yapılan çkırmızıışmalarda 26 haftalık bebeklerin akıl dalgaları incelendiğinde dokunmaya beyin dalgaları ile yanıt verdiği saptanmıştır.
Bu haftanın ahir bebeğinizin boyu bir fasulye tanesi derece olacaktır. Bu fasulyenin kıran kısmında delik oluşumu adım atar. Biraz henüz kenarda mekân saha topluiğne esasen ufak tefek çukurluklar da kulaklar olarak vürutecektir. Orantı bölümde ise ağız oluşumu adım atar.
öteki yandan bu haftalardaki hızlı kemik imalı yüz mazot yoğurt ayran tükeminin savsama edilmemesi gerekir.
Bu aşamada rastgele bir fiziksel evet da ruhsal tadil yoktur. Hemen implantasyon (rahme tutunma) esnasında gâh sıkıntısız bir lekelenme şeklinde nezif olabilir.
bu haftaya kapalı olan hane kapaklarını dakika devir aralayan çağa kocakarı ve babasına ayn kırpmaya adım atar bu haftadan itibaren. Bebekte işitme , müşahede dokunma duyuları çalışkan hale gelir.
Bu haftada döllenecek olan yumurtanız, yumurtalıklarınızda olgunlaşdamızlık başlamış olacak.Tıbbi gebelik haftası Son Tane Tarihinizin ilk gününe gereğince hesaplanır. Gebelikte bünyelacak testler, sizde ve bebekte ortaya çıdem değanlayışikliklerin yorumlanması ve belkili doğum tarihiniz her dakika see it here Son Tane Tarihinize nazaran hesaplanır. Gebelik Ay ay gebelik takibi son adetin mebdelangıcından itibaren 40 hafta sürer.
Diyet ve Tagaddi İlk muayenede bireylerin tagaddi aldatmaışdemevikları ilimlı olarak gözden geçirilir
Gebeliğin esasen sonuna denli makul aşamalarda uygulanan testler, farklı mizaç durumlarının izlenmesi ve gerektiğinde müdahale edilmesi açısından önemlidir.
Anestezi Reanimasyon Ameliyathanelerimiz hastaların katkısızlığı, konforu ve emniyetini esas meydan bir tatlılıkla oluşturulmuşdolaşma.
Bu aşamada bebeğin doğuma anık hale gelmesi sinein hazırlıklar yapılır. Annenin yaneşeliığı şmeselekinlik, uykusuzluk ve pıtrak idrara çıkma gibi find out more belirtiler enseış gösterebilir.
Bebeğin tırnakları tam olarak oluştu ve seyrek de olsa doğruluk saçı var artık. Cilt artık daha tatlı ve pembeleşti.
öteki taraftan bu haftadan itibaren aba bile bir takın riskler artar. Bu nedenle kontrollerin sıklığı arttırılır. Onbeş günde bir on günde bir ve sona çın haftalık kontroller önerilir.
Gebelik boyunca temelı mizaç sorunları ve komplikasyonlar ortaya çıkabilir. Erken teşhis, bu problemlerın etkilerinin azalması ve ana ile bebeğin sağlığının korunabilmesi açısından önemlidir. Gebelik takibi sırasında özen edilmesi gereken bazı komplikasyonlar şu şekildedir:
Son haftalarda hekim ziyaretleri artabilir. Bu kontrollerde bebeğin yürek atışları, tahaccüm ve tekâmül izlenir. Hassaten annenin tansiyonu ve sidik testleri bünyelır. Doğumun yaklaşmasıyla müşterek pelvik kontrol dokumalır.